Ingredients: (4
persones)
-3 pits de
pollastre
-1 cullerada
d'herbes aromàtiques (orenga, farigola, alfàbrega, fines herbes...)
-El suc d'una
llimona
-1 cullereta
de gengibre ratllat (opcional)
-2 cullerades
de salsa de soja
-1 cullerada
de mel
-Oli i pebre
1→ Talleu el
pollastre en trossos regulars, coloqueu-lo en un plat o en un bol i
regueu-lo amb oli i el suc de llimona. Empolseu-lo amb les herbes i
el pebre (aquí hi podeu posar també el gengibre).
2→ Poseu una
paella al foc i repartiu el pollastre amb el marinat.
3→ Quan el
pollastre estigui cuit per les dues bandes, afegiu la salsa de
soja i la
mel.
4→ Passats
un parell de minuts serviu-lo acompanyat d'uns tomàquets xerry
lleugerament fregits
Consell :
Marinar la
carn serveix per donar-li gust i fer-la més tendra.
Un senzill pit
de pollastre a la planxa es pot enriquir si el marineu com hem fet
nosaltres.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada