1. Ingredients: (4 persones)

    -3 pits de pollastre
    -1 cullerada d'herbes aromàtiques (orenga, farigola, alfàbrega, fines herbes...)
    -El suc d'una llimona
    -1 cullereta de gengibre ratllat (opcional)
    -2 cullerades de salsa de soja
    -1 cullerada de mel
    -Oli i pebre

    1→ Talleu el pollastre en trossos regulars, coloqueu-lo en un plat o en un bol i regueu-lo amb oli i el suc de llimona. Empolseu-lo amb les herbes i el pebre (aquí hi podeu posar també el gengibre).





    2→ Poseu una paella al foc i repartiu el pollastre amb el marinat.



    3→ Quan el pollastre estigui cuit per les dues bandes, afegiu la salsa de                  soja i la mel. 



    4→ Passats un parell de minuts serviu-lo acompanyat d'uns tomàquets xerry lleugerament fregits




    Consell :

    Marinar la carn serveix per donar-li gust i fer-la més tendra.
    Un senzill pit de pollastre a la planxa es pot enriquir si el marineu com hem fet nosaltres.


  2. 0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada