1. diumenge, 9 de desembre del 2012

    Ingredients:
        → 1 Tros de llom de 2 colors de 800g.
        → 1 Litre de llet. 
        → Oli d'oliva. 
        → Sal i pebre. 

    1→ Posa una cassola al foc amb la base coberta d'oli. Daureu el llom a foc fort.




    2→ Quan estigui daurat de forma regular afegiu la llet (Ha de quedar gairabé cobert)




    3→ Baixeu una mica el foc i deixeu coure fins que la llet es qualli 




    4→ Talleu el llom finament i cobriu-lo amb la llet quallada.



    →Si triga massa a quallarse la llet podeu treure el llom i quan ja s'hagi quallat el torneu a posar à la cassola.

    →Es molt important que la mida del llom s'ajusti a la mida de la cassola.


     →Es pot acompanyar d'arròs    blanc

  2. 1 comentaris:

    1. Unknown ha dit...

      mmmmmm quina bona pinta

    Publica un comentari a l'entrada